14.09.23.

Dette var et fyrverkeri av en bok. Den var utrolig spennende og hvordan forfatteren har vevd sammen flere historier inn i en større hendelse.
Boken har så mange gode elementer.
Den har et større konsept som er fremtidsrettet. Livet på andre planeter, spennende funn på mars og kunstig etablering av liv. Forfatteren klarer fra tidlig i boken å fenge deg inn med mystiske hendelser og ved at vi følger en forsker som har klart det umulige. Hva han har klart er et lite mysteriet også et lite stykke utover i boken, før vi får mer og mer detaljer rundt hemmelighetene. Hendelsene finner sted ca. 30-40 år frem i tid, og historien er skrevet med en utrolig bra skildring av hvordan vår hverdag kan se ut.

Utrolig glad for at jeg fikk muligheten til å lese denne historien. Og gleder meg til å se hva forfatteren finner på fremover.

Les hele omtalen på Instagram: fantasybook.corner_norway

27.08.23.

«Cinnabar One» er noko så sjeldan som ein norsk sci-fi roman, der handlinga foregår både på jorda og ute i verdsrommet. Med nye planeter, måner, vesener, teknologi og romskip er dette verkeleg ein fengende historie. Her bør alle som er glad i sjangeren kjenne sin besøkelsestid. Denne bør du ikkje gå glipp av.

Les hele anmeldelsen på www.bokblogger.com

10.08.23.

“Cinnabar One blir et tegn på en sjanger som mot alle odds igjen og igjen har vist seg å være høyst livskraftig. Forfatterens frodige fantasi, solide språkbeherskelse og vitenskapelige forståelse understreker at han har gode forutsetninger for at denne utmerkede roman kan bli starten på et spennende og forhåpentligvis langvarig forfatterskab.

Oppsiktsvekkende god science fiction som dette vokser ikke på trær. Boken har stort potensiale til å kunne bli oversatt og utgitt i andre land. Måtte den få en stor leserkrets og et langt liv.”

Les hele anmeldelsen på www.nyenova.no