Introduksjonshefte for nedlastning. Print ut lokalt eller les på nett.

Cinnabar One Introduksjonshefte

Klikk på bildet for å laste ned et 8-siders introduksjonshefte om Cinnabar One.
PDF – 63 MB

Heftet inneholder informasjon om bok og forfatter, samt en del tilbakemeldinger og omtaler. Det er ment for butikker, forhandlere, agenter, oversettere, journalister eller andre interesserte.

Halloween 31 oktober

Sesongen for innekos, en god kopp te og gode bøker er her, og hva med å starte med en helt spesiell bok som lærer deg å tenke nye tanker og som setter dine nåværende overbevisninger på prøve? 

Vi gir deg spenning, vitenskap, teknologi, romreiser, arkeologi, fysikk og en helt ny og spennende sivilisasjon å bli kjent med. 

La oss gjøre høsten ekstra spennende for deg og kundene dine med denne boken! 

Farsdag 12 november

Farsdag nærmer seg, og her kan du allerede nå laste ned farsdagsplakat i både A4 og A5 for bruk i butikk. Plakatene er ment som salgsfremmende aktivitet og som en hjelp til deg i din butikk.

Klikk på bildet for å laste ned. 

Salgsplakater i ulike varianter.

Plakatene kan lastes ned i både A4 og A5 og vi håper det kan være til hjelp for deg som trenger mer salgsfremmende materiell i butikken din.

Trykk på bildene for å laste ned, og scroll til høyre eller venstre for å bla i bildekarusellen.

Jul 

Julen nærmer seg, og vi håper salgsplakatene våre kan vær med på å fremme boksalg ved at kunden finner både inspirasjon og informasjon nok til å ta et valg om å gi harde pakker under treet i år.

Plakatene finnes i både A4 og A5. Trykk på bildene for å laste ned, og scroll til høyre eller venstre for å bla i bildekarusellen.