Science fiction romanen til J.E. Bergfjord er nå utgitt og tilgjengelig alle steder der du kjøper bøker.

Du får den i nettbutikkene til både NorliArk og Outland.

I tillegg kan den bestilles direkte her fra forlaget, ved å velge produkt i nettbutikken på denne siden.

Som ebok finner du den der du vanligvis kjøper ebøker.

Ved bestilling sendes boken neste dag, og vi legger ved et bokmerke med Cinnabar One-tema. Ønsker du boken signert er det selvsagt mulig. Send forfatteren en epost.

Cinnabar One
Norli
Bestill på Norli.no

Cinnabar One hos ARK
Bestill på Ark.no
Cinnabar One hos Ourland
Bestill på Outland.no
Ebok
Bestill på eBok.no

For kunder i andre land enn Norge, ta kontakt på e-post for å kjøpe boken.
For international customers, please send an e-mail if you are interested in the book.

forlag@kaleri.no

J.E. Bergfjord med Cinnabar One i Norli og Ark butikker

Historien

Handlingen starter i vårt ytre solsystem for omkring 725 000 år siden. Kapteinen på et fremmed dimensjonsfartøy på flukt bestemmer seg for å søke dekning på en planet i nærheten. Valget faller på Mars, og skipet finner et midlertidig skjulested i en grotte ved foten av en sovende vulkan.

Tidlig i 2040 årene sender et privat energiselskap roboter til Mars for å utrede muligheten for utvinning av mineraler. De finner ikke bare et gigantisk havarert romskip, men også tilstrekkelig organisk materiale til å utforme en komplett DNA-profil fra den eller de som var om bord. Parallelt med at forskere starter undersøkelser av vraket, uføres et hemmelig eksperiment på Jorden. I et avansert laboratorium tilknyttet en forlatt del av forskningssenteret CERN, fødes en jente med 42% utenomjordisk DNA og en rekke spesielle egenskaper. Eksperimentet ledes av en hemmelig gren i European Space Exploration Foundation, og er en del av et langsiktig prosjekt mot å forstå den fremmede teknologien i skipet på Mars.

Jenta får navnet Tordis Seven og blir, som voksen, bokens hovedperson i den jordiske delen av handlingen.

På planeten Aldanrey i Barnards Star-systemet, 6 lysår fra vår sol, lever Kalivenerne sine enkle, harmoniske liv i pakt med naturen og hverandre.
Idyllen slår sprekker når det oppdages at en nært forestående kosmisk hendelse vil få katastrofale følger for livet på planeten.
En liten gruppe Kalivenere nekter å sitte rolig og vente på sivilisasjonens undergang. Ledet av to unge kunnskapsutviklere bestemmer de seg for å ta spektakulære metoder i bruk for å forhindre katastrofen.
I en hverdag preget av kaos og død kjemper de en desperat kamp for å redde planeten mens tiden er i ferd med å renne ut.

Etter hvert knyttes disse historiene sammen, og en redningsaksjon uten sidestykke i vår galakses historie settes i gang. En reise der enkeltindividets handlinger kan påvirke millioner av skjebner på tvers av tid og rom, og universelle fysiske lover tøyes til nye grenser.

Meld på nyhetsbrev

Send meg gjerne informasjon om nye utgivelser, arrangementer eller annet nytt fra Kaleri og forfatter J.E. Bergfjord.